14
oct

Participa a la RUTAPP15 del barri d’Hostafrancs

La Festa Major d’Hostafrancs i el Punt Multimèdia de la Casa del Mig organitzen la #RUTAPP15, una gimcana tecnològica pel barri que premiarà el guanyador amb 150 euros

Es tracta d’una nova activitat de la Festa Major en què els participants hauran de fer una ruta per diversos punts del barri.

Cal apuntar-se amb antelació al web http://rutapp.cat i venir amb roba i calçat còmodes.

Es lliuraran molts premis entre els participants. Els tres primers classificats rebran una targeta regal de l’FNAC per valor de 150, 100 i 50 euros

Sabies que la Creu Coberta és l’element més antic d’Hostafrancs i que ja al segle XIV delimitava Barcelona i Sants? Sabies que Hostafrancs va ser moneda de canvi, a principis del Segre XIX, entre Sants i Barcelona i que el recinte de les Arenes s’aixeca sobre el que s’anomenava el Turó de la Vinyeta?

Si vols saber això i molt més sobre la historia del barri, apunta’t a la #RUTAPP15, la nova activitat de la Festa Major d’Hostafrancs. Quan? El proper dissabte 17 d’octubre a partir de les 19 hores al Parc de l’Espanya Industrial. En què consisteix? Es tracta d’una gimcana tecnològica en què els participants han de fer una ruta per diversos punts del barri , on hauran de descobrir un codi QR i respondre algunes qüestions sobre Hostafrancs i la seva història. Conèixer més el barri, utilitzant les noves tecnologies mentre passegem i caminem. Una combinació perfecta. Què cal portar? Tan sols cal que vinguis amb roba i calçat còmodes i un mòbil Smartphone. Què s’ha de fer per apuntar-s’hi? Molt fàcil. Abans de les 17 hores de dia 17 d’octubre entra a la pàgina web http://rutapp.cat i segueix les instruccions. Hi pot participar tothom. Els menors de 17 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

I hi haurà premis? Els tres primers classificats tindran un premi en targeta regal de l’FNAC per valor de 150, 100 i 50 euros. A més, es lliuraran més premis i s’obsequiarà amb un mes gratuït per gaudir de les instal·lacions al CEM de l’Espanya Industrial, amb un val per import de 25€ a les botigues associades a Creu Coberta i un lot per valor de 20€ de l’establiment la “Tira de coses” de Creu Coberta. I també se sortejarà, entre tots els participants, un sopar per a dues persones al restaurant de la Fàbrica Moritz.

T’esperem el proper dissabte 17 d’octubre, a la tarda, per compartir amb tu aquesta primera #RUTAPP15.

Comentaris ( 0 )

    DEIXA UN COMENTARI

    Your email address will not be published. Required fields are marked *